Kalenteri | 30.05.2017

Lisää omaan kalenteriin 2017-05-30 2017-05-30 Europe/Helsinki Elokuvanäytös Black Hole Mama ja asiaa teemahausta Elokuvanäytös Black Hole Mama ja asiaa teemahausta Koneen Säätiö

2017

30.5.

Järjestämme 30.5. Kamarissa elokuvanäytöksen, jossa esitetään valokuvaaja Heidi Piiroisen esikoisohjaus Black Hole Mama. Se on elokuva Jakomäestä ja viimeisestä kesästä purkutuomion saaneessa kaupungin vuokratalossa. Asukkaat joutuvat lähtemään, suurin osa vastentahtoisesti. Mutta joillekin muutto on mahdollisuus uuteen alkuun. Paikalla elokuvasta kertomassa ovat ohjaaja Heidi Piiroinen ja leikkaaja Kalle Sipilä.

Säätiö järjestää syksyn vuosittaisen apurahahaun yhteydessä teemahaun Naapuridialogit. Haussa kysytään miten naapurit kommunikoivat ja pyrkivät dialogiin huolimatta vaikkapa kielellisistä, kulttuurisista, taloudellisista tai uskonnollista eroista. Elokuvan jälkeen kerromme lisää hausta ja osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä säätiön asiamiehille apurahan hakemiseen liittyen.

Aika: tiistai 30.5.2017 klo 18–20
Paikka: Koneen Säätiön Kamari, Tehtaankatu 21 B 45 (5.krs), Helsinki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 28.5. mennessä alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu noin 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita voidaan käyttää Koneen Säätiön viestintätarkoituksiin.


Jaa tämä : Twitter | Facebook | Sähköposti