Alumnit

Saaren kartanon henkilökunta pohtii usein mitä kartanolla vuosien varrella työskennelleille taiteilijoille ja tutkijoille mahtaa kuulua. Ehkäpä myös sinä mietit haikeana, minkälaista Saaressa mahtaa nyt olla ja mitä tapahtuu?

Tarkoituksenamme on kehittää Saaren kartanon alumnitoimintaa. Aiomme muun muassa miettiä, miten pidämme paremmin yhteyttä kartanossa vuosien varrella työskennelleisiin taiteilijoihin ja tutkijoihin. Kerromme mielellämme alumniemme avajaisista, kirjanjulkistamisista, radio- tai TV-esiintymisistä yms., joista satumme tietämään. Otamme kernaasti vastaan (saari@koneensaatio.fi) uutisia työstänne.

Avasimme keväällä 2016 alumneillemme uuden kanavan kertoa tekemisistään: Saari Alumni News on Facebook-ryhmä Saaren kartanon alumneille, jossa he voivat jakaa tietoa esimerkiksi näyttelyistään, ensi-illoistaan, kirjanjulkistamisistaan ym. Ryhmä löytyy täältä: https://www.facebook.com/groups/745124758958273/

Tutustu myös Saaren kartanossa työskennelleisiin residenssivieraisiin

Kyselimme myös alumneiltamme alkukeväästä 2015 miten he kokevat työskentelynsä Saaren kartanossa ja miten residenssissä työskentely on vaikuttanut pidemmällä aikavälillä heidän omaan työhönsä ja uraansa.
Lue mielenkiintoisia vastauksia