Henkilökunta


Koneen Säätiön toimisto
Tehtaankatu 21 B 49 (6. krs), 00150 Helsinki
(09) 260 0617
koneensaatio@koneensaatio.fi

Kaikki myönnettyjä apurahoja ja apurahan maksatuksia koskevat kyselyt tulee lähettää toimiston yleisosoitteeseen koneensaatio@koneensaatio.fi tai (09) 260 0617.

 

Saaren kartanon henkilökunnan yhteystiedot
Koneen Säätiön Kamari
Tehtaankatu 21 B 45, 5. kerros
00150 Helsinki
koneensaatio@koneensaatio.fi

Koneen Säätiön apurahansaajat voivat varata ilmaiseksi käyttöönsä noin 60 neliön tilan.

 

Lue lisää Kamarista
Anna Talasniemi
yliasiamies
041 437 6976
anna.talasniemi@koneensaatio.fi

Yliasiamies Anna on Tehtaankadun toimiston esimies ja säätiön operatiivinen johtaja – lukuun ottamatta omaisuuden hoitoa ja Saaren kartanon residenssiä. Annan vastuulla ovat säätiössä myös taiteen ja kulttuurin asiat. Ennen yliasiamiehen pestiä Anna työskenteli säätiössä kulttuuriasiamiehenä ja sitä ennen tiedesihteerinä. Anna tykkää niin laittaa kuin syödä ruokaa ja onkin tehnyt kaksi keittokirjaa säätiötyönsä ohessa. Anna on myös innokas puutarhan kuopsuttaja ja työmatkapyöräilijä.

 
Hilkka Salonen
hallintopäällikkö (poissa toukokuun 2017 loppuun asti)
050 531 1491
hilkka.salonen@koneensaatio.fi

Hallintopäällikkö Hilkka hoitaa säätiön taloutta, varainhoitoa ja hallintoa.
Kalle Korhonen
tiedeasiamies
050 344 7468
kalle.korhonen@koneensaatio.fi

Tiedeasiamies Kalle on vastuussa tieteen ja sen yleistajuistamisen rahoituksesta. Omassa tutkimustyössään Kalle on syventynyt antiikin roomalaisen maailman kielisosiologiaan ja muidenkin kielten eriytymiseen. Hän harrastaa tanssimista, nykytaidetta ja melontaa silloin kun lastenhoidolta ehtii.

 
Laura Sahamies
viestintäkoordinaattori
044 276 7517
laura.sahamies@koneensaatio.fi

Viestintäkoordinaattori Laura hoitaa säätiön viestintää yhteistyössä viestintätiimin kanssa. Lauran päävastuulla ovat mm. verkkosivut, sosiaalinen media ja uutiskirje. Ennen viestintäkoordinaattorin nimikettä Laura työskenteli myös säätiön hallinnon parissa. Laura nauttii liikunnasta, matkailusta, mukaansatempaavista kirjoista ja kulinaristisista yllätyksistä.

 
Neea Eloranta
toimistosihteeri
040 832 5156
neea.eloranta@koneensaatio.fi

Toimistosihteeri Neea toimii säätiön apurahansaajien ja -hakijoiden tukena, hoitaa apurahojen maksatusasioita, on mukana tapahtumien järjestelyissä ja huolehtii juoksevista asioista. Luonto, matkustelu ja valokuvaus ovat lähellä Neean sydäntä. Hänet voi myös löytää tanssimasta tai hyvän kirjan parista.

Lue lisää Neeasta: ”Asenne ratkaisee”

 

 
Tiina Toivonen
talouspäällikkö
050 337 6544
tiina.toivonen@koneensaatio.fi

Talouspäällikkö Tiina hoitaa säätiön taloutta ja varainhoitoa. Tiina työskentelee osana säätiön taloushallintotiimiä yhdessä hallintopäällikkö Hilkan ja hallintosihteeri Sannin kanssa.
Ulla Tiililä
Kieliohjelman arviointi
(09) 260 0617
ulla.tiilila@koneensaatio.fi

Dosentti Ulla Tiililä on tekstintutkimukseen erikoistunut monitieteinen lingvisti. Tiililä on virkavapaalla Kotimaisten kielten keskuksesta, jossa hän toimii virkakielen kehittämisen parissa. ”Kieliohjelman arviointi tarjoaa mielenkiintoisen ja varmasti myös opettavaisen työmaan. Substanssissa näen itselleni paljon uutta, mutta ohjelman tavoitteissa on paljon tuttua. Erityisesti minua kiinnostaa, miten tieteidenvälisyys toimii, miten tutkimusmenetelmiä kehitetään vuorovaikutuksessa ja miten tuloksia jalkautetaan.
Anna Oldén
projektityöntekijä
(09) 260 0617
anna.olden@koneensaatio.fi

Projektityöntekijä Anna järjestää ekologisiin kompensaatioihin liittyvää seminaari- ja työpajatapahtumaa ja osallistuu myös muiden tapahtumien järjestelyihin. Anna pitää luonnossa liikkumisesta, koirien kanssa puuhailusta, puutarhanhoidosta ja vanhoista taloista.
Maija Koivisto
toimisto- ja viestintäassistentti
(09) 260 0617
maija.koivisto@koneensaatio.fi
Katri Yates
sijoitusneuvonantaja

katri.yates@koneensaatio.fiSeuraa meitä